Hoe bewust ben jij?

Na het lezen van dit boekje heb je:

  • Inzicht in jouw eigen bewustzijn.(Waarom doe ik wat ik doe)
  • Inzicht in waarden die jou drijven.(Waarom voel ik wat ik voel)
  • Inzicht in jouw sociale omgang met anderen.(Waarom gedraag ik me zoals ik doe)
  • Bewustzijn over maatschappelijke processen in ons leven.
  • Inkijk in onze maatschappij en het levenspad wat wij hierin voorgelegd krijgen. 
  • Geen zorgen, je email wordt alleen gebruikt om dit boekje te kunnen lezen. Geen rare nieuwsbrieven of andere rommel. 

[gravityforms id="2" title="false"]

S. Esseheem

Docent

Geprikkeld!

Fantastisch hoe het artikel beschrijft wat sociale waarden zijn en hoe bewust we eigenlijk met zijn allen (niet) zijn. Mooi gedaan. 

In mijn opleiding HBO coaching ben ik zelf bewust geworden van mijn onzichtbare patronen, gedachtegangen en interactie. Mijn sociale waarde, kernkwaliteiten en kernwaarde. Hierdoor ging er een wereld voor mij open. Puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Ik werd bewust hoe ik omging met anderen, hoe anderen omgingen met mij en waarom dit zo was. Ook bestudeerde ik de invloed van onze maatschappij op ons gedrag en gevoel en omgang met elkaar. 

In dit boekje geef ik een inzicht over hoe het in onze gedachte/gevoelswereld kan werken. Het is bedoeld om je wakker te schudden, te kietelen om te reageren, je boos te voelen, je verdrietig te voelen, je blij te voelen of je begrepen te voelen maar vooral om je bewust te maken over hoe wij onze levens mentaal kunnen doorlopen.  

  • Krijg een inkijkje in het bewuste.
  • Leer wat van echte waarde is.
  • Ervaar onze mentale levensloop. 

null

69

Artikelen en trainingen geschreven

106

Downloads van het E-book

32

Leden

Hein P

Ondernemer

Bewust en peinzend achter gelaten!

Ik dacht dat ik al behoorlijk bewust was. Dit boekje bevestigt een aantal zaken maar geeft ook meerwaarde aan mijn bewustzijn, moet het echt even laten bezinken. Thanks! Lang geleden dat iemand mij zo prikkelde. 

Wordt mentaal geprikkeld. 

Lees en leer hoe jij mentaal bewust wordt. Dit is overigens een proces en stopt niet bij het alleen lezen van dit boekje. Dit boekje zet aan tot nadenken, ervaren en voelen hoe bewust jij mentaal bent en hoe jij  jezelf mentaal verzorgd. Let op want het is stof die aanzet tot nadenken. Geen stripboekje of luchtige roman. Het kan veel losmaken bij je maar ik verzeker je, alle personen tot nu toe die bezig zijn met mentale verzorging geven aan dat het een verrijking is in hun leven. Niet altijd even makkelijk maar zeer zeker kostbaar. 

[gravityforms id="2" title="false"]