Een gecertificeerde coach die er voor jou is

Mentale verzorging, dat doe ik voor mezelf. 

De site is altijd online. 

Deel ervaringen 

Als je het hebt meegemaakt weet je waar je over praat. Deel en help andere. 

De coacht laat je in een chat sessie zien waar je staat, laat jou bepalen waar je heen gaat en vooral hoe daar dan te komen. 

Kleine simpele vragen worden beantwoord door een gecertificeerd coach. 

Met je coach en mede mentale verzorgers. 

Te onpersoonlijk? te lastig? Vraag een coach voor een begeleidend traject(extra kosten). 

Als coach van MV en in mijn expertise van life style zorg ik voor de juiste mindset. Ik laat je nadenken over hoe je leven nu is, waar je met je leven heen wil en hoe je dit dan denkt te gaan bereiken. Geen wazige verhalen over in je kracht staan en energie, puur bewezen technieken die jou je leven geven waar je recht op hebt.

Gedreven, enthousiast en precies het juiste. Dat is hoe ik Niels heb ervaren als coach en wat hij nu heeft ontwikkeld gaat voor mijn gevoel ons als mensheid helpen om gelukkiger te leven. Fantastisch!
Roland Roefs. 

Elke maand een video call sessie met jouw eigen coach. Met een master abonnement doe je dit via een video sessie. Nog sneller en adequater jouw situatie in beeld, waar je heen wilt en hoe jij dit voor elkaar gaat krijgen. Maak de afspraak en plan de sessie. In de trainingen staat het kopje video call voor instructies. let op hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Bij Mentale verzorging ben je nooit alleen. Wij staan je bij op jouw reis. Of je nu moeite hebt om een training te volgen, of je een techniek niet onder de knie krijgt of je simpelweg de route op de site niet volledig begrijpt. Wij zijn er voor jou. Via de chatbox geven we antwoord op jouw vragen en wijzen je de weg. Je zult alleen zelf moeten "lopen". Via de forums krijg je adviezen van gelijkgestemde, beheerd door moderators en je kunt zelfs privé een forum starten met vrienden die je hebt ontmoet. Ook een eigen groep beginnen met eigen spelregels behoort tot de opties. 

Elke maand een chatsessie met jouw eigen coach. Met het senior practitioner abonnement ga je chatten en wordt het snel helder waar je staat, waar je naar toe wilt en welke stappen je daarvoor moet zetten. Maak de afspraak en plan de sessie. In de trainingen staat het kopje chatsessie voor de instructies. let op hier zitten extra kosten aan verbonden.