Mentale verzorging

Mijn naam is Niels Seuntjens, 42 jaar, getrouwd, 3 kinderen(8,17,4) en oprichter van Mentale verzorging.nl Ik woon in Bladel. Mijn passies zijn mensen helpen, mijn vrouw en kinderen en op zijn tijd genieten met vrienden onder het genot van een hapje en drankje. 

  

Mijn verleden. 

20 jaar gewerkt binnen de strengste PI van Nederland met zware delinquenten, eerst als sportdocent, later als casemanager. Daarnaast 18 jaar actief geweest als hoofdtrainer senioren voetbal van 2de t/m 5de klasse. Door geleerd en opleidingen afgerond van HBO coaching en nog een legio aan andere trainingen, NLP, systemisch werken, opstellingen, team coaching en provocatieve coaching,  Nu eigenaar van Seuntjens coaching en Mentale verzorging.nl sinds juni 2018. 

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om om te gaan met de druk van tegenwoordig, social media die alleen de zonnige kanten laten zien over hoe we zouden moeten zijn, De snelheid waarmee alles gaat, toegankelijkheid via iedere telefoon het internet en de druk die daarbij hoort, het moeten presteren in je werk, omgeving. Val je uit gaat het hard en dreig je alles te verliezen. Er is in de wereld geen enkele site die zo revolutionair te werk gaat als MV. Het gebundelde netwerkt van professionals, het unieke 5 stappenplan wat jou mentaal verzorgt, de beschermende en veilige anonieme omgeving met een community, chat functies, video sessies, forums, literatuur, trainingen en methodieken voortgang bewaking met je eigen inlog en wachtwoord, anoniem en vanuit je eigen thuis. Er zijn vele coaches en aanbieders om specifiek een traject op te zetten. Deze trajecten kosten veel geld. Met een abonnement op mentale verzorging investeer je relatief weinig en krijg je toegang om jezelf te ontwikkelen. Let wel het gaat niet van zelf. Investeren in tijd en toepassingen is een must. Het harde werk zul je echt zelf moeten doen maar de tools binnen mentale verzorging.nl worden aangereikt met op de achtergrond de professionele begeleiding. 


Ik heb zelf mijn deuren van bewustzijn geopend. Ik heb mijn traject zelf doorlopen en het heeft me gebracht waar ik nu sta. Mentaal bewust van mezelf, mijn keuzes en eigenwaarde. Het vinden van mijn kernkwaliteiten en valkuilen, het weten van mijn zingeving, identiteit en kernwaarde. Ik heb duizenden euro's geïnvesteerd in opleidingen, seminars, trainingen, ontwikkeling en dit heeft zeker bijgedragen dat ik als een gezegend en gelukkig man door het leven ga. Niet iedereen heeft de tijd en middelen om dit te doen. Mijn weg loopt zeker niet altijd vloeiend en gaat gepaard met vallen en opstaan maar ik kan met zekerheid zeggen dat de hobbels op mijn pad genomen worden door wie ik daadwerkelijk ben en dat voelt goed, nee dat voelt geweldig.


Als vader van opgroeiende pubers Jongen, 16 en meisje, 15 en de worstelingen waar zij mee te maken hebben op mentaal gebied verbaas ik me dat hier nauwelijks aandacht voor is. Alleen als het te laat is en er signalen komen, worden we wakker en komen we in actie. Naar de maatschappelijke werker/vertrouwenspersoon, psycholoog of zelfs psychiater. Wat nu als je een tool krijgt die preventief te werk gaat? Simpele maar doeltreffende stappen die je puber kan leren zodat zij bestand worden tegen de druk van andere maar vooral bewust wording over hoe ze zelf in elkaar steken, waar ze wel invloed op kunnen uitoefenen en hoe ze gelukkiger door het leven kunnen. Een abonnement op Mentale Verzorging biedt je nu de uit gelegen kans. 


Ook zie ik in mijn eigen werkomgeving(ben werkzaam binnen DJI) het uitvallen van mensen die gebukt gaan onder de mentale druk, moeten presteren, perse willen helpen en afmaken, werk mee naar huis nemen en ga zo maar door. Gevolg:  Burnouts, langdurig verzuim. Als je binnen je organisatie duurzame inzetbaarheid als speerpunt hebt, dan is dit een ideale ondersteuning. Je geeft enerzijds je werknemers zelf de verantwoordelijkheid en autonimiteit en aan de andere kant biedt je als werkgever een omgeving aan waarin ze zichzelf mentaal kunnen verzorgen, preventief leren om te gaan met de werkdruk. Onwikkeling en inovatie binnen je werknemers geeft energie, weten wat mentale ontwikkeling, of disbalans eigenlijk precies is en hoe dit voelt geeft managers de tools om te voorkomen dat hele teams omvallen. Waarom zoveel geld investeren als het kalf verdronken is terwijl je juist nu de middelen krijgt om de put van te voren te dempen.   

Neem een kijkje op het platform. Ervaar hoe het werkt en beslis dan.

 

chatsessie 20 minuten, trainingen, technieken en methodieken, forums en chatbox, 

Video sessie 30 minuten, toegang tot gevorderde trainingen, ebooks en verdieping. 

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Wauww!!!

Had ik dit maar 10 jaar eerder geweten. Wat een bevrijding, zoveel bewustwording, inzichten en zelfkennis opgedaan. Echt WAUW!!

Anoniempje

Add Your Stars

Eindelijk

Eindelijk een visie die preventief te werk gaat en voor relatief weinig geld. Mooi gedaan, ga zo door. 

Preventief
Add Your Stars

Diepte

Met een coach in mijn chatsessie mijn diepgang bepaald en het werkt. Ik leer het liefste zelf en mijn eigen tempo, nou dit is uitstekend opgezet en als ik er even niet uitkom, de chatbox en sessies geven me de handvaten die ik nodig heb. Klasse site is dit!

Ik leer mezelf. 

Add Your Stars