De leukste & grootste community voor mentale verzorging

Kom in contact en leer van elkaar

24/7 leeromgeving

De community is 24/7 online. Wanneer het jouw schikt log je in en ga je aan de slag. 

Deel ervaringen 

Als je het hebt meegemaakt, weet je waar je over praat. Deel ervaringen en leer van ervaringen van andere. Voel je verbonden. Sluit vriendschappen in de privé chatbox. 

Volg cursussen

Gevuld met online trainingen. De 1 is langer de ander korter maar alle trainingen brengen je verder naar de mastermind van de 21ste eeuw. 

Toegang tot bibliotheek

Zoek boeken die bij jou ontwikkeling passen. 

Spar sessies met Coach

Met de video call ku je sparren met jouw eigen coach. 

Doorgroei mogelijkheden 

Uitgegroeid in de modus? Groei door naar het volgende level. 

Topics delen 

Naast de opgezette topics kun je zelf topics creëeren en zo helpt het forum jou verder. 

Chatten met een coach

Met een chatsessie brengt een gecertificeerde coach jou helderheid in waar je nu staat, waar je heen wil en hoe deze weg te bewandelen. 

Spelendewijs ontwikkelen

Punten verzamelen, karma verhogen, on fire raken. Verover de 1ste plaats op ons leaderboard en krijg leuke extra's. 

Niels Seuntjens | Professioneel coach

Door zelf het pad der mentale verzorging te bewandelen kwam ik erachter wat mentale verzorging kan doen voor je energielevel, je mindset en vooral het gelukkiger leren leven. Niet geremd door belemmerende gedachte. Nee simpel weg gelukkig leven en leren welke dingen ik echt wil in mijn leven en de dingen die ik wil, ook daadwerkelijk bereiken.

Video calls & chatten met een persoonlijke gecertificeerde coach

Als je de weg even niet meer kunt vinden, als je een verkeerde afslag hebt genomen en je loopt dood of je hebt gewoon even behoefte om te sparren, onze coaches staan voor je klaar, via een chat- of, videosessie tot een goed overwogen en opgezet coach traject. Iedere coach heeft zijn specialiteit en onze moderators zullen je in contact brengen met de juiste coach voor de juiste vraag.

Volg online cursussen over mentale verzorging

Leren vanuit een digitale omgeving. Als dit niks is voor jou dan raad ik je af om een master lidmaatschap te kiezen. Live trainingen en scholingen zijn kostbaar en vergen veel tijd, ook nog eens op gezette tijden. Met deze digitale trainingen, methodieken leer jij jezelf te trainen in mentale verzorging, van je eigen identiteit, zingeving, waarde, normen, kwaliteiten, valkuilen, hoe je omgaat met zelfvertrouwen, je gedachte, negatieve gevoelens, rouwverwerking, loopbaanswitch en ga zo maar door. Het kost tijd, ja! Het kost een beetje geld, ja! maar de prijs is oneindig. Mentaal verzorgt, de mastermind in de 21ste eeuw.

Toegang tot wetenschappelijke artikelen en boeken

Voor de diehards zijn er talloze boeken geschreven over mentale ontwikkeling, psychologie en de leer van het menselijke brein. Hier vindt je het gelijk. Van Freund tot Einstein, van Tonny Robbins tot Albert Verlinden. Verdiep jezelf nog meer en wordt de mastermind van de 21ste eeuw.

Groei door tot moderator van de community

De doorgroei mogelijkheden zijn oneindig. Van senior practitioner groeien naar master en zelfs kun je doorgroeien naar onderdeel van MV als moderator of chatbox coach die zijn eigen traject mag opzetten, videocalls of live. Voor coaches die onderdeel willen uitmaken van MV, stuur je CV naar info@mentaleverzorging.nl en wij reageren.  

De site neemt me op naar een voor mij vernieuwende plek!! 

Ik ben van het persoonlijke contact maar op jou site voel ik wel een fysieke aantrekkingskracht. Veilig thuis met een gevoel of ik "persoonlijk ' in gesprek ben, dat heb je bijzonder gedaan man, mooi !!!

A. van den Akker, daadkrachtnu.nl

Ik zie dit zeker als een waarde in de geestelijke gezondheidszorg. Je hebt een mooi concept neer gezet wat in de huidige maatschappij een plek moet krijgen. Netjes Niels :D

S van A. PB-er gezondheidszorg. 

Bijzondere mooie en professionele site. Als je echt gericht op zoek bent naar info vind je hier alles. Erg waardevol. 

M. de W. Kinderbegeleidster. 

Kom bij onze community!