Met alleen lichamelijke verzorging kun je breken

Wij leren onszelf niet om je mentale gedachtes te beheersen

Creëer eigenwaarde

Als je kiest om jezelf mentaal te gaan verzorgen kies je automatisch voor meer eigenwaarde, jij doet ertoe!

Geen zweverig gedoe

Bewezen technieken en trainingen, meetbaar en in structuur.

Bestand tegen druk worden

Leer omgaan met de druk van onze huidige snelle prestatieve maatschappij. 

Betere keuzes maken

Je leert om de juiste keuzes te maken, keuzes die bij je passen.

Creëer meer eigen inzicht

Volg de trainingen en creëer meer eigen inzicht en word mentaal bewust. 

Persoonlijke mentale groei

Laat jezelf mentaal groeien en je bent in staat grote hoogtes te bereiken. 

Mentale gezondheid 

Gezond in het hoofd is gezond in de leden. 

Ontdek de juiste weg

Welke weg is er voor jou uitgestippeld en welke weg stippel jij uit?

Preventief mentaal 

Zonder lijdensdruk geen noodzaak, maar nu is het moment om te investeren in een goede toekomst. 

Filosofie / over de oprichter

Door het pad der mentale verzorging zelf te bewandelen kwam ik erachter wat mentale verzorging kan doen voor je energielevel, je mindset en vooral het gelukkiger leren leven. Niet geremd door belemmerende gedachtes. Nee simpelweg gelukkig leven en leren welke dingen ik echt wil in mijn leven (en vooral ook welke dingen niet) en de dingen die ik wil, ook daadwerkelijk bereiken. Doordat ik al 10 jaar zo leef, me heb ontwikkeld met scholing (HBO coaching) en vele trainingen en webinars, seminars heb bijgewoond, van Tonny Robbins tot Tonny Loorbach, van de succesgids tot Vin Di Carlo of begeleiding door individuele mentoren, is de wereld voor me opengegaan. Ik ben bewust, weet wat ik wil en bereik dit. Ik voel me gelukkig en ervaar voldoening. Dit gevoel gun ik iedereen. Pubers die opgroeien, ouders, werknemers, managers, ondernemers en ga zo maar door. 


Met het unieke 5 stappenplan voor mentale verzorging waardoor je preventief leert jezelf mentaal te verzorgen, een omgeving waarin diepere technieken, methodieken en trainingen beschikbaar zijn, waar mensen steun kunnen vinden en kunnen leren van ervaringen van en met elkaar, waar je hulp kunt krijgen in coaching, zonder drempel, niet zo duur, waarin je vanuit je eigen stoel in anonimiteit je eigen pad kunt bewandelen, is de deur nu geopend.


Nederland ga met mij mee op deze reis, dit revolutionaire gedachtegoed van de 21ste eeuw, professioneel opgezet en boordevol kwaliteit.

Mentale verzorging, dat doe je voor jezelf!


Het 5 stappenplan maakt me rustig en hierdoor is er balans. Daarnaast kan ik meerdere uren op een dag ook echt 100% gefocust zijn op wat ik moet doen. Heerlijk!
H van S. Advocaat 

Preventief mentaal verzorgen

Dit is waar het om draait. In Nederland doen we allerlei zaken preventief. Autogordels, scheenbeschermers, buurt-apps, AED's, zonnebrandcrèmes en ga zo maar door. Waarom doen we niet preventief aan onze mentale verzorging? Als het te laat is zoeken we hulp en gaan we naar een coach, therapeut, psycholoog of psychiater. Wij zijn er heilig van overtuigd, dat iedereen die een lidmaatschap afsluit en zich dus preventief mentaal verzorgt, waar krijgt voor zijn of haar geld. Die 10 of 15 euro is een kleine investering waar je zoveel ellende in de toekomst mee kunt voorkomen.


Word sterk, leer omgaan met stress, de druk van onze maatschappij en leer meer over jezelf, hoe je denkt, waarom en waar je staat, wat je wilt en hoe je daar dan komt. Ga op reis in je eigen 'mentale ik' en verzorg hem of haar. Hier ga je dit leren en kom je erachter hoe jij jezelf mentaal kunt verzorgen. Mentale verzorging, dat doe ik voor mezelf!

Maak betere keuzes

Keuzes maak je iedere dag, talloze keren, instinctief op gevoel met je ratio of op advies van een ander. Hoe mooi zou het zijn als je zou weten waarom je bepaalde keuzes maakt? Hoe mooi zou het zijn dat de keuzes die je maakt, dicht bij jezelf blijven betekent? Leer je kernwaarde, kernkwaliteiten en leer vanuit hier keuzes te maken. Let op: het betekent niet dat jouw keuzes altijd goed zullen zijn, maar wel dat je keuzes maakt die bij jou passen en dat je daar achterstaat. Zijn ze achteraf verkeerd? Dat kan, het leven zit vol verrassingen en niemand heeft een glazen bol die de toekomst laat zien. Dat maakt het leven ook zo mooi, maar weet dat je keuzes hebt gemaakt vanuit een doordachte mindset en met volle overtuiging.   

Word bestand tegen de maatschappelijk druk

Op je werk, op je telefoon, in je omgeving, voor de tv. Het lijkt erop dat iedereen altijd iets van je moet. Verantwoordelijkheden, verplichtingen, huur, hypotheek, telefoon, vaste lasten, mooie en dure auto, kleren, etc. etc. De druk. Je kunt deze druk niet veranderen, die is er. Wat je wel kunt leren is om met deze druk om te gaan. Verzorg je mentaal en leer hoe dit bij jou werkt. Hoe zet je druk om in energie en leef jij je leven zoals jij dat wil? Sluit een lidmaatschap af en daar ga je...!

Start direct met je mentaal te verzorgen!