Trainingen die iedereen mentaal sterker maakt

Samen met andere + gecertificeerde coaches

24/7 Leeromgeving

Overal kun je leren: thuis, op het werk of met je mobiel. 

Gecertificeerde trainingen

Master worden? Volg de deeltijd opleidingen en certificeer jezelf.(extra kosten) 

Deel je ervaringen

Heb je een gave training gevonden? Deel het met anderen. 

Deel je trainingen

In het forum deel je wat je hebt geleerd en anderen delen hun ervaringen. 

Persoonlijke trainingen 

Via de chat adviseert een coach jou naar de gewenste trainingen die passen bij je vraag. 

Een begeleidende coach

Te moeilijk? Vraag een coach voor een begeleidend traject.(extra kosten)

Niels Seuntjens - gecertificeerde coach

Met een specialiteit in team-coaching en ceo-coaching begeleid ik teams en ceo's om meer uit zichzelf te halen. Team-coaching is omvattend en werkt met een systeem. Ceo's zijn gewend om zelf te bepalen wat goed is, maar door mijn provocatieve stijl laat ik ze anders denken. Word effectiever en behaal je doelen met minder energie en meer passie. Iedere coach heeft zo zijn eigen specialiteit. Stel je vraag in de chatbox en ons team koppelt jou aan de coach in die expertise. 

Hoe revolutionair is dit zeg. Ik heb al veel geld over de balk gegooid met dure trajecten voor mijn werknemers maar dit zegt eigenlijk alles. Duurzame inzetbaarheid voor mijn personeel is ons doel en door ze zelf de autonomie te geven en zelfstandig lid te laten zijn op deze community zorgt het personeel zelf voor meer werkplezier, doorgroei, minder langdurige uitval en is beter bestand tegen de deadlines en druk van onze productie. Was dit er maar jaren eerder. 

R. Roefs, Ceo SMB Roefs

Dagelijkse trainingen die je thuis kunt beoefenen

Je begint bij training 1 en zo vervolg je jouw weg. Je loopt de modules door, sommigen snel anderen moet je een paar keer terugkijken of lezen. Hoe verder je komt, hoe dieper de trainingen worden. Ben je klaar en sluit je af? Nadat jij weer opnieuw inlogt kom je waar je gebleven bent. Er zitten bijlages bij om aantekeningen te maken. Trainingen die je niet goed begrijpt, kun je delen in het forum of via de chatbox. Zo leer je vanuit je eigen thuis met en door andere. 

Tips van gecertificeerde coaches over de beste trainingen

Onze moderators staan voor je klaar. Stel een vraag in de chatbox en krijg de tip die je zoekt. Weten waar jij het beste kunt beginnen, waar jij de trainingen of techniek vindt die je wilt leren?

Stel de vraag en onze moderator zet je op het goede spoor.

Ontwikkel je sneller dan normaal door gecertificeerde trainingen

Trainen is de kunst, discipline een gewoonte. Deze site biedt je een overzicht van trainingen die vergaand en dieper gaan, dan de trainingen in de community. De basis die je hebt gekregen door actief lid te zijn van mentaleverzorging.nl zorgt ervoor dat je verder wilt, je raakt geïntrigeerd en puzzelstukjes beginnen op zijn plaats te vallen. Nu wil je nog verder en zie hier, vervolgtrainingen. Let wel, hier zijn extra kosten aan verbonden en je zult tijd moeten investeren, maar ze zijn zeker de moeite waard. Wedden dat jij dit wilt!

Ongekend dat het aangeboden wordt op deze manier, inderdaad revolutionair. 
John. 
Er zitten hoge kosten aan coaching, wordt nauwelijks vergoed. Dit is betaalbaar en ik kan ook nog eens in mijn eigen (snelle) tempo leren. Chappoo!
Rudolf. 
Gevraagd voor een review, nou in 1 woord verbazingwekkend! Er zal wel ontzettend veel tijd in gezeten hebben. 

Gerard. 

Begin nu met jouw persoonlijke trainingen en coaches