Zorgeloos genieten met de juiste mindset

Mentale verzorging, dat doe ik voor mezelf!

Alleen lichamelijk verzorgen?              

Welkom op de enige ledensite in de wereld, die je helpt in het verzorgen en onderhouden van je 'mentale ik'. Wij weten in onze Westerse wereld allemaal wat we moeten doen om ons lichaam te verzorgen, van voeding tot beweging en ook als er lichamelijk iets niet goed is. Een snee in je arm verzorg je door er desinfecterend middel op te doen en af te plakken met een pleister. Maar hoe zit het nu met je aansturingsmechanisme, je mentale lichaam? Door de vele mentale strubbelingen die onze snelle maatschappij met zich meebrengt, is het noodzaak om je ook mentaal goed te verzorgen.

6 Problemen die voortkomen uit niet mentaal verzorgen

Geen energie

Door geen aandacht te schenken aan je 'mentale ik' kun je in een omgeving belanden die je geen energie oplevert maar alleen maar energie kost. 

Burn-outs

Niet weten dat je jezelf opblaast, de signalen niet herkennen, niet weten hoe je moet veranderen, hoe je naar jezelf kunt kijken. 

Het gevoel van iets missen

Je leeft zoals je leeft maar het gevoel bekruipt je, ik mis iets, is dit alles. 

Verkeerde keuzes

Vaak achteraf denken, had ik maar dit gedaan of had ik maar zo gedaan.

Boosheid, geïrriteerd, agressief

Te lang niet toegeven aan je eigen behoeftes kan agressie opwekken, je bent boos en weet eigenlijk niet waarom. Je bent continu geïrriteerd. 

Niet verder komen 

De wil is er wel, maar iets houdt je tegen. Je hebt geen focus en doet 100 dingen maar half. 

Een kleine vakantie is tegenwoordig niet de oplossing!

Natuurlijk is een kleine of grote vakantie fijn en kun je rust vinden van de dagelijkse beslommeringen. Echter vaak komt je geest pas tot rust als je hier bewust mee om kunt gaan. Met Mentale Verzorging leer jij bewust omgaan met je eigen ik, je gedachtes en je gevoel. Je leert om ook echt je hersenen te laten rusten, zodat ze zich weer kunnen opladen. Zonder vakantie, gewoon thuis vanuit je stoel. 

12 Grote kansen die jij pakt met Mentale Verzorging

Hoe wij een mastermind faciliteren

Let op want het mastermind is niet meteen voor iedereen weggelegd. Je zult jezelf moeten trainen en daar zitten ook oefeningen bij, die je minder leuk vindt of moeite hebt om de antwoorden op te vinden of te confronterend zijn. De trap beklim je het beste met 1 trede tegelijk en niet met grote sprongen. Alles wat je aandacht geeft groeit en zo ook je mentale verzorging. Mentaleverzorging.nl biedt professionele begeleiding binnen het lidmaatschap met o.a. een chatbox, moderators en videosessies. Ga ermee aan de slag en bewandel het leven wat je altijd hebt willen bewandelen. Mentale Verzorging, dat doe je voor jezelf!

Voorkomen is beter dan genezen. Het is een mooi initiatief. Bij mij komen er mooie dingen uit voort. 
Mevr. de Weijer 

De site is revolutionair, een geweldig idee. Hier zouden veel mensen gebruik van moeten maken.

Roland Roefs
Er is veel tussen alles of niets. Dat noem ik balans en op deze site heb ik dit geleerd. Dank daarvoor. 
H. de B. uit Groningen

Start nu met Mentale Verzorging. Dat doe je voor jezelf!