Zijn deze mentale klachten herkenbaar?
06 februari 2020 

Zijn deze mentale klachten herkenbaar?

Herkenbare klachten?

Druk druk druk. Nooit niks doen, altijd iets. Niet even lekker op de bank kunnen ploffen met niks. Niet even lekker kunnen  relaxen met een kopje thee en even helemaal nergens aan denken. Geen rust in je hoofd?

Herkenbaar?

Je voelt je moe, geen energie en als je wakker wordt zou je zo nog 12 uur kunnen slapen?

Herkenbaar?

Je moet weer naar je werk, daar wacht die druk weer, die vervelende leidinggevende, collega’s. De druk en de inhoud van je werk, elke keer maar weer die behoefte om het goed te moeten doen voor iedereen. Je moet…. Je moet…….

Herkenbaar?

Wat zullen de buren van me denken? En mijn (schoon)moeder? Ben ik wel goed genoeg voor andere en voor mezelf en voor mijn partner en kinderen? Wat zullen mijn vrienden zeggen als ik dit of dat doe?

Herkenbaar?

Ik moet die dure/gave auto hebben. Ik moet presteren. Ik moet groeien en ontwikkelen. Ik moet carriere maken. Ik moet hogerop komen, ik moet…..

Herkenbaar?

Leer om jezelf mentaal te verzorgen en biedt weerstand tegen jouw eigen mindset en behoeftes. Leer waarom je dit voelt en denkt, wordt bewust  van deze processen, leer om hier op een voor jou goede manier mee om te gaan. Voorkom psychische druk en klachten. Raak lekker in je vel of blijf lekker in je vel zitten.

Dit platform is er enkel op gericht om jezelf mentaal te leren verzorgen. Boordevol trainingen, bewustwording en professionaliteit. Duik in de wereld van mentale verzorging, en je bent/staat nooit alleen. Check de voorwaarde op www.mentaleverzorging.nl

Mentale verzorging, dat doe je voor jezelf.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen